Verkiezingen

 

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt voor de 5e maal de verkiezing plaats van de ‘Corporate Travel Professional of the Year 2020′ 

Het thema van de verkiezing 2020 is: ‘de kracht van Data & Intelligence’
Wie wint de titel dit jaar en welke naam wordt aan dit illustere rijtje toegevoegd?
Ans Oosterman – Nutreco:                 winnaar 2016
Manon Luiting – Damen Shipyards :  winnaar 2017
Irma Rinkel – Bluewater Energy:        winnaar 2018
Kim van Beek- ABN AMRO:                 winnaar 2019
?                                                               winnaar 2020

De Corporate Travel & Mobility Professional in de spotlights
Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze onderscheidt op het verkiezingsthema. Dit jaar draait het om de kracht van Data & Intelligence.

Welke professional weet optimaal gebruik te maken van Business Intelligence bij (contract)onderhandelingen, gaat slagvaardig om met verandering en crisis en creëert de meeste waarde uit data-inzichten voor het bedrijf, groot of klein.

Voordragen kandidaten
Aanbieders van zakenreis & mobiliteit gerelateerde producten of diensten kunnen kandidaten voordragen met motivatie waarom juist die persoon (of dat team) in hun ogen de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year 2020’ verdient. Ook de bedrijven zelf kunnen voordragen. Aanmelden kan tot 30 september 2020!

Hoe gaat het dan verder?
Uit de voorgedragen kandidaten zal de vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van o.a KLM, BA, SQ en MobileXpense een shortlist van 6 genomineerden worden geselecteerd, waarna voor ieder van de genomineerden een profiel wordt aangemaakt op Zakenreisnieuws.nl waarop gestemd kan worden. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de winnaar te bepalen.

De Corporate Business Travel Professional of The Year verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws