Verkiezingen

 

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt voor de 6e maal de verkiezing plaats van de ‘Corporate Travel Professional of the Year’ 

Het thema van de verkiezing 2021 wordt nog bekend gemaakt. 
Wie wint de titel in 2021 en welke naam wordt aan dit illustere rijtje toegevoegd?
Ans Oosterman – Nutreco:                 winnaar 2016
Manon Luiting – Damen Shipyards :  winnaar 2017
Irma Rinkel – Bluewater Energy:        winnaar 2018
Kim van Beek- ABN AMRO:                 winnaar 2019
Sachkita Datadin- van Oord                winnaar 2020

De Corporate Travel & Mobility Professional in de spotlights
Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze onderscheidt op het verkiezingsthema.

Voordragen kandidaten
Aanbieders van zakenreis & mobiliteit gerelateerde producten of diensten kunnen kandidaten voordragen met motivatie waarom juist die persoon (of dat team) in hun ogen de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year 2021’ verdient. (deadline en thema worden binnenkort bekend gemaakt)

Hoe gaat het dan verder?
De voorgedragen kandidaten krijgen een set vragen toegestuurd die schriftelijk beantwoord moeten worden.  Ze worden ook uitgenodigd voor een online interview met de vakjury . De vakjury verdeelt daarna individueel punten. Uit deze stemronde komt een juryfavoriet naar voren.  Daarnaast wordt er voor ieder van de genomineerden een online profiel aangemaakt  waarop door het publiek  gestemd kan worden. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Op 22 november 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

De Corporate Business Travel Professional of The Year verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws