Verkiezingen

 

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt voor de 5e maal de verkiezing plaats van de ‘Corporate Travel Professional of the Year’ 

Het thema van de verkiezing 2020 is: ‘de kracht van Data & Intelligence’
Wie wint de titel dit jaar en welke naam wordt aan dit illustere rijtje toegevoegd?
Ans Oosterman – Nutreco:                 winnaar 2016
Manon Luiting – Damen Shipyards :  winnaar 2017
Irma Rinkel – Bluewater Energy:        winnaar 2018
Kim van Beek- ABN AMRO:                 winnaar 2019
?                                                               winnaar 2020

De Corporate Travel & Mobility Professional in de spotlights
Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze onderscheidt op het verkiezingsthema. Dit jaar draait het om de kracht van Data & Intelligence.

Welke professional weet optimaal gebruik te maken van Business Intelligence bij (contract)onderhandelingen, gaat slagvaardig om met verandering en crisis en creëert de meeste waarde uit data-inzichten voor het bedrijf, groot of klein.

Voordragen kandidaten
Aanbieders van zakenreis & mobiliteit gerelateerde producten of diensten hebben kandidaten voorgedragen met motivatie waarom juist die persoon (of dat team) in hun ogen de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year 2020’ verdient.

Hoe gaat het dan verder?
De voorgedragen kandidaten hebben een set vragen toegestuurd gekregen die schriftelijk beantwoord zijn.  Ze worden ook uitgenodigd voor een online interview met de vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van o.a KLM,  SQ, Thalys, Egencia en MobileXpense . De vakjury zal daarna individueel punten verdelen. Uit deze stemronde komt een favoriet naar voren.  Daarnaast is er voor ieder van de genomineerden een online profiel aangemaakt  waarop door het publiek tot 30 november gestemd kan worden. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Op 1 maart 2021 wordt de winnaar en runner-up bekend gemaakt.

De Corporate Business Travel Professional of The Year verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws