Verkiezing Corporate Travel Professional 2019

Deze award is in het leven geroepen om de Corporate Travel Professional, die innovatief bezig is op het gebied van Business Travel & Mobility, in het zonnetje te zetten.

Dit zijn de finalisten die streden om de titel Corporate Travel Professional of the Year 2019- in willekeurige volgorde:

  • Lydia de Kousemaeker– Strategic Buyer & Travel management Fujifilm Europe B.V.
  • Simone Vis – Manager Business Services Sonion
  • Tilly Dobbe – Travel management Yanmar
  • Anouk Siemerink-Veenendaal – Manager Purchasing General Expenses (incl Travel) Thales Nederland B.V.
  • Michèle Boulonois – Contractmanager Travel & Accommodation ING
  • Kim van Beek – Procurement Consultant ABNAMRO
  • Dolores Barolo – Manager Procurement Travel Irdeto BV
  • Nico van der Meij – Manager Finance & Administration NLR Royal Netherlands Aerospace Centre

Hoe zijn de finalisten bepaald?
Dat leggen we graag uit. Er zijn vanuit de markt >15 kandidaten genomineerd die allen een aantal vragen toegestuurd hebben gekregen.

Om tot een shortlist te komen, is de vakjury gevraagd punten toe te kennen op basis van de antwoorden en motivatie van de voordrager. Omdat de nrs 6- 8 met een gelijk aantal punten zijn geëindigd, stond de jury voor de keuze 5 of  8  finalisten. Aangezien het veld dicht bij elkaar ligt is ervoor gekozen om met 8 verder te gaan.

Hoe dan verder?
Voor ieder van hen is een online profiel aangemaakt waarop gestemd kon worden tot 31 aug 2019. Die definitieve winnaar is diegene die de meeste stemmen kreeg van het publiek en van de vakjury tijdens het juryberaad begin september. De uitslag is bekend gemaakt tijdens het Award diner op 24 september 2019.

En de winnaar voor 2019 is KIM VAN BEEK ! 

 

 

De Corporate Business Travel Professional of The Year verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense en China Eastern Airlines

Kim van Beek won de titel in 2019 en voegt zich bij het illustere rijtje winnaressen Ans Oosterman (2016) Manon Luiting (2017) en Irma Rinkel (2018).

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws