Verkiezing Corporate Travel Professional 2019

Deze award is in het leven geroepen om de Corporate Travel Professional, die innovatief bezig is op het gebied van Business Travel & Mobility, in het zonnetje te zetten.

Dit zijn de finalisten die gaan strijden om de titel Corporate Travel Professional of the Year 2019- in willekeurige volgorde:

KLIK OP EEN NAAM OM HET PROFIEL TE BEKIJKEN EN TE STEMMEN

Hoe zijn de finalisten bepaald?
Dat leggen we graag uit. Er zijn vanuit de markt >15 kandidaten genomineerd die allen een aantal vragen toegestuurd hebben gekregen.

Om tot een shortlist te komen, is de vakjury gevraagd punten toe te kennen op basis van de antwoorden en motivatie van de voordrager. Omdat de nrs 6- 8 met een gelijk aantal punten zijn geëindigd, stond de jury voor de keuze 5 of  8  finalisten. Aangezien het veld dicht bij elkaar ligt is ervoor gekozen om met 8 verder te gaan.

Hoe dan verder?
Voor ieder van hen is een online profiel aangemaakt waarop gestemd kan worden tot 31 aug 2019. Klik op een naam om het profiel te bekijken en te stemmen.

Die definitieve winnaar is diegene die de meeste stemmen krijgt van het publiek en van de vakjury tijdens het juryberaad begin september. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Award diner op 24 september 2019

Kom ook naar de Business Travel & Mobility Conference!  Informatie en aanmelden  

De Corporate Business Travel Professional of The Year verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense en China Eastern Airlines

Wie wint de titel in 2019 en voegt zich bij dit illustere rijtje winnaressen Ans Oosterman (2016) Manon Luiting (2017) en Irma Rinkel (2018)?

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws