Verkiezing Airline & Mobility Provider of the Year 2019

U bepaalt welke airlines en welke mobility providers dit jaar de titel verdienen. Daarom wordt er een onderzoek gehouden onder reizenboekers, travel managers, reisinkopers, mobility managers, reizigers en gebruikers uit het bedrijfsleven en branche professionals.

Er zijn dit jaar in de categorie Airlines en Mobility Providers ieder 3 Awards die gewonnen kunnen worden. We vragen uw mening te geven, voor zover dit voor u van toepassing is.  Geef alleen uw waardering voor die categorieën die voor u relevant zijn.

  1. Business Airline Europe & Africa
  2. Business Airline Asia, Middle East,Australia
  3. Business Airline North-, Mid- & South America
  4. International Train companies
  5. (airport) Taxi & transfers
  6. Car rental, Lease companies

Uw stem is essentieel! 
De winnaars worden bepaald aan de hand van uw stem!  Wij vragen u daarom om de survey voor 15 juli 2019 in te vullen en/of door te sturen naar uw collega’s binnen en buiten uw eigen organisatie die te maken hebben met het boeken van zakenreizen. Het invullen kost minder dan 5 minuten van uw tijd.  Voor anderstaligen is ook een Engelse versie van de survey beschikbaar.

Award uitreiking op 24 september 2019 

Deze verkiezing is onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference die op 24 september plaats vindt in het Claus Congress & Event Center in Hoofddorp. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het feestelijk Award diner.

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws