Sprekers BTMC Digital

 

‘Toekomst = ervaring + data’  – Marco de Jong, CEO Experience Data    

Nu de toekomst door Corona onzekerder is dan ooit wordt het tijd om nieuwe technologie te omarmen. Maar wat is die nieuwe technologie en wat kan ik eigenlijk met data? Hoe rijm ik data met jarenlange ervaring? Hoe kan ik mijn kennis en ervaring actief gebruiken om mijn toekomst vorm te geven? Begripsvorming en het beantwoorden van deze vragen staan centraal bij deze keynote van Marco de Jong, oprichter en CEO van Experience Data.

Marco de Jong

Al vroeg in zijn carrière als registeraccountant heeft Marco de waarde van data gezien. Met data als uitgangspunt krijg je een goede discussie los over hoe dingen echt zitten. Dit is precies de vraag die Marco drijft en met het antwoord stelt hij medewerkers in staat hun werk optimaal uit te voeren. Nieuwe technologie optimaal laten samenwerken met mensen om samen tot een lerend systeem te ontwikkelen is zijn passie. Kunstmatige assistenten zijn hierbij het gereedschap. Zij helpen de uitkomsten van nieuwe technologie als AI zo effectief mogelijk te vertalen naar concrete acties voor medewerkers, waarbij de medewerker in de lead blijft en feedback geeft. Experience Data is een innovatie studio die organisaties helpt deze kunstmatige assistenten in te zetten en zo een belangrijke stap te zetten naar een toekomst waar mensen en technologie optimaal samenwerken.

Andrew Berkhout, Managing Director Greenwheels

Al 25 jaar werkt Greenwheels aan het leefbaarder maken van steden. Deze steden staan namelijk vol met ongebruikte auto’s en dit beeld zal door urbanisatie niet minder worden. Met elke auto die zij plaatsen verdwijnen 11 andere auto’s van de straat. Iets waar ze erg trots op zijn. Maar zegt Greenwheels: ‘we zijn er nog niet; er moeten nog veel meer auto’s van de straat! Onder andere door steeds beter gebruik te maken van aanwezige data spelen we dit spel nu slimmer.’  Een kijkje achter de schermen!

Andrew Berkhout is 41, begon z’n carrière, na de studie Bedrijfskunde in Groningen, als Strategie consultant en werkt vanaf 2008 bij Pon Automotive. Sinds december 2014 vormt hij inmiddels met Phillip Gronstedt de directie van Greenwheels.

 

Moderators 2020

 

Joost Hasperhoven – Dagvoorzitter

Joost Hasperhoven is voor de vierde maal de dagvoorzitter van de Business Travel & Mobility Conference. Joost heeft een lange geschiedenis in de reiswereld en is op dit moment, onder meer, bestuurslid van de Board of Airlines Representatives In the Netherlands (BARIN).

Kennissessies BTMC Digital

 

Kennissessie – Judith Huisman, Co-founder Meetingselect

Judith gaat in deze kennissessie in op de ontwikkelingen en mogelijkheden voor (online) meeting Management.

Judith Huisman is samen met Anouk Roohé oprichter en CEO van Meetingselect, een online platform voor meeting management. Meetingselect brengt inkopers, planners en aanbieders van vergaderruimtes bij elkaar met een zelf-boeking tool en een uitgebreid meetingmanagement systeem. Huisman en Roohé zagen dat er behoefte was aan toegankelijke locatiereserveringen toen zij allebei werkten voor internationale hotelketens.

Kennissessie – IKEA Zephalinde Bosschaart- van der Kolk, Sustainability Risk & Verification Reviewer.

Zephalinde werkt in een global audit team van IKEA. Zij is verantwoordelijk voor het Travel Emission Project binnen haar team bij IKEA en ontwikkelde  een tool om eenvoudig de CO2 uitstoot van hun zakelijke reizen te meten. Op basis van deze data kunnen meer duurzame keuzes worden gemaakt.  In de kennissessie legt zij uit welke stappen zijn gezet om tot een groen reisbeleid te komen en hoe ze dat meten en rapporteren. Ze zal aan de hand van de – door IKEA zelf ontwikkelde – Travel Emission Tool laten zien dat dit echt niet ingewikkeld is en door ieder bedrijf van klein tot groot nagevolgd kan worden. 

Kennissessie – Michael van der Giessen, Director Global Program Management Egencia

De titel van de sessie: “Hotel Leakage: it’s not quantity but relevance that matters”.

Michael is  als Nederlander woon- en werkzaam vanuit Geneve, en verantwoordelijk voor de internationale klanten in meerdere landen waaronder Nederland, Belgie, Luxembourg, Denemarken en Zwitserland. Hij stuurt vanuit deze landen een team van Global Program Managers aan en is binnen de organisatie betrokken bij vele innovatieprojecten en staat bekend als een van de “most knowledgable persons” in het bedrijf, mede door zijn jarenlange ervaring binnen de industrie en data kennis. Hij zit veel bij de klant en weet als geen ander wat de impact is van technologie, adoptie, data en hoe hotel leakage voorkomen kan worden. Hij zal tijdens de sessie laten zien hoe o.a. AI & Machine Learning cruciaal zijn, en dat het gaat om relevantie en niet om kwantiteit van bijvoorbeeld de aantallen hotels die je aanbiedt.

Ronde tafel sessie- Marijke Poppink, TRVL Projects en Ad Imhoff-AWise

Marijke nodigt, samen met Ad Imhoff,  Corporate Travel Professionals uit voor een (besloten) bijeenkomst om de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan om echt inhoudelijk te discussiëren over de belangrijkste thema’s die hen bezighouden.  Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor Corporate Travel Managers/Buyers op uitnodiging en inschrijving vooraf is vereist.

Marijke  Poppink en Ad Imhoff zijn onafhankelijke professionals op het gebied van zakenreizen. Zij hebben tientallen organisaties ondersteund bij het inrichten en inkopen van hun zakenreisprogramma’s.

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws