Sprekers

 

Keynote spreker: Wijnand de Groot,  Vice President Digital Marketing & Sales KLM.

Het thema van zijn spreekbeurt bevat een update van de innovaties die KLM ontwikkelt voor haar passagiers.

Keynote spreker- Eric-Mark Huitema, Global Manager Smart Transportation, IBM Watson AI and IoT.

Het onderwerp van deze keynote sessie is Mobility as a Service. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en 7 regio’s investeren 20 miljoen voor diverse proefprojecten waarbij de mobiliteit van de reiziger centraal staat. IBM is een belangrijke stakeholder in dit project waarover rechtstreeks met de minister wordt overlegd. Eric-Mark gaat in op de achtergronden en de status van de ontwikkelingen.

Keynote spreker:  Gwellyn Daandels, Assistant VP AI & Analytics bij Cognizant. 

Zijn keynote gaat over ‘Artificial Intelligence, de interactie tussen mens en machine. Neemt AI het werk van de mens over?’

Joost Hasperhoven – Dagvoorzitter

Joost Hasperhoven is voor de derde maal de dagvoorzitter van de Business Travel & Mobility Conference. Joost heeft een lange geschiedenis in de reiswereld en is op dit moment, onder meer, bestuurslid van de Board of Airlines Representatives In the Netherlands (BARIN).

Frank Oostdam – Avondvoorzitter

Tijdens het Award diner worden de winnaars van de diverse awards bekend gemaakt. Vakkundig en onderhoudend aan elkaar gepraat door Frank Oostdam, directeur van de ANVR.

Ad Imhoff – Awise: Ronde tafel sessie Corporate Travel Professional

Ad Imhoff nodigt, bij afwezigheid van Marijke Poppink, collega Travel Professionals uit voor een (besloten) bijeenkomst om de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan om echt inhoudelijk te discussiëren over de belangrijkste thema’s die hen bezighouden. Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor Corporate Travel Managers/Buyers op uitnodiging en inschrijving vooraf is vereist.

Ad Imhoff is onafhankelijk professional op het gebied van zakenreizen. Hij heeft in de afgelopen 25 jaar tientallen organisaties ondersteund bij het inrichten en inkopen van hun zakenreisprogramma’s. Ad heeft een uitgebreide ervaring in inkoop van mobilitieitsprogramma’s en expense management en was Travel manager bij o.a. AT&T, Cargill en het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Willem Melis – B2B Manager Thalys International

Hij verzorgt de eerste Kennissessie van de dag ‘Hoe kun je sturen op duurzaamheid in reizen en mobiliteit?

Ans Oosterman – Global Travel Manager Nutreco

Ans verzorgt een Kennissessie ‘Duty of Care, wat is het en de do’s & do’nts’ en andere vragen die jullie hebben. Deze sessie is gericht op management ondersteuners & corporate travel bookers. Ans Oosterman is een ervaren Corporate Travel & Mobility Professional met veel kennis van de reisbranche. In 2016 is Ans, als eerste in Nederland, uitgeroepen tot Coporate Travel Professional of the Year.

Birgit Roeterdink – Global Travel Manager Lumileds

Birgit verzorgt een kennissessie gericht op management ondersteuners & corporate travel bookers met als onderwerp:  ‘Hotels boeken voor zakenreizen’ Dat kan op diverse manieren en via verschillende systemen, maar hoe hou je overzicht en wat zijn de pro’s en con’s van de opties?

Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in Strategic Meetings & Travel Management.
Ze heeft verschillende functies bekleed binnen bedrijven zoals Merck, Teva Pharmaceuticals en op dit moment Lumileds. Wereldwijde en regionale verantwoordelijkheid voor meetings, travel en creditcards.
In deze rol richt ze zich op het definiëren van categoriestrategieën, het onderhandelen van contracten en de implementatie van TMC, Air, Hotel, Card and Meeting-programma’s op lokaal, regionaal en mondiaal niveau, waarbij besparingen en optimalisaties werden gerealiseerd die in lijn waren met de algemene bedrijfsdoelen. 
Door de jaren heen heeft ze bijgedragen aan branche gerelateerde associations en was spreker op verschillende forums en evenementen in de Travel, Card & Meetings Industry.

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws