Programma

    Onder voorbehoud van wijzigingen
     
Van Tot
10.30 19.00 Beursvloer met stands en productpresentaties (doorlopend)
10.30 12.00 Besloten bijeenkomst Travel managers/buyers (op uitnodiging) o.l.v. Marijke Poppink en Ad Imhoff
11.00 11.05 Opening
    Opening van de conference door de dagvoorzitter Joost Hasperhoven
11.05 11.30 Kennissessie ‘Meetings Management | Trends, Data & Efficiency’, verzorgd door Judith Huisman, Co-Founder Meetingselect
    Deze workshop neemt je mee in meetings management. Leer hoe bedrijven Meetings Management inzetten binnen hun organisatie en het makkelijker maken om bijeen te komen. Van het boeken van online meetings tot face-2-face. Leer meer van online meeting bookings. Boek, Beheer en Bespaar. Juist nu – ten tijde van Covid-19- toont de kracht van software aan hoe virtuele meetings & live meetings samenkomen waarin efficiency, duty of care en big data centraal staan.
12.00 12.25 Kennissessie ‘Een groen en duurzaam zakelijk reisbeleid opzetten’
     Waar begin je en hoe meet je de effectiviteit? Relevante data verzamelen en analyseren is hierbij essentieel.
12.30 13.30 Sponsoren lunch
14.00 14.30 Keynote – “Toekomst = ervaring + data “- door Marco de Jong, co-founder & CEO Experience Data
    Nu de toekomst door Corona onzekerder is dan ooit wordt het tijd om nieuwe technologie te omarmen. Maar wat is die nieuwe technologie en wat kan ik eigenlijk met data? Hoe rijm ik data met jarenlange ervaring? Hoe kan ik mijn kennis en ervaring actief gebruiken om mijn toekomst vorm te geven? Begripsvorming en het beantwoorden van deze vragen staan centraal bij deze keynote van Marco de Jong, oprichter en CEO van Experience Data.
15.00 15.25 Kennissessie – “Hotel Leakage: it’s not quantity but relevance that matters” – verzorgd door Michael van der Giessen, Director Global Program Management Egencia
    Michael weet als geen ander wat de impact is van technologie, adoptie, data en hoe hotel leakage voorkomen kan worden. Hij zal tijdens de sessie laten zien hoe o.a. AI & Machine Learning cruciaal zijn in het beheersen en/of terudringen van de kosten.En hoe compliance draait om relevantie en niet om kwantiteit van bijvoorbeeld de aantallen hotels die je aanbiedt.
16.00 16.20 Pitches Business Travel & Mobility start-up en scale-ups
17.00 17.30 Keynote –  ‘Het spel slimmer spelen met data‘ – Andrew Berkhout, Managing Director Greenwheels
    Al 25 jaar werkt Greenwheels aan het leefbaarder maken van steden. Deze steden staan namelijk vol met ongebruikte auto’s en dit beeld zal door urbanisatie niet minder worden. Met elke auto die zij plaatsen verdwijnen 11 andere auto’s van de straat. Iets waar ze erg trots op zijn. Maar zegt Greenwheels: ‘we zijn er nog niet; er moeten nog veel meer auto’s van de straat! Onder andere door steeds beter gebruik te maken van aanwezige data spelen we dit spel nu slimmer.’ Een kijkje achter de schermen.
17.30 18.00 Award uitreiking Corporate Travel Professional of the Year 2020 | Gesponsored door MobileXpense
18.00 19.00 Netwerkborrel
     
    De kennissessies zijn met name gericht op management support, corporate travel bookers & ZRA’s, maar ook andere geïnteresseerden welkom. I.v.m. de Covid-19 regels, is er in het auditorium ruimte voor maximaal 100 aanwezigen.

De sponsoren

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws