Details
Date:

March 23

Time:

10:30 am - 07:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-business-travel-mobility-conference-121366692043
Organizer

Business Travel & Mobility Club

Website: https://www.eventbrite.nl/o/business-travel-amp-mobility-club-13579155334
Venue

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Vijfhuizen, Noord Holland, NL, 2141 SB

De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement rondom de Award uitreiking voor de ‘Corporate Travel Professional of the Year’

UPDATE- EVENEMENT IS UITGESTELD IVM DE CORONAMAATREGELEN

NIEUWE DATUM woensdag 23-03-2022!*

Travel & Mobility managers, secretaresses, reiscoördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten. 

Er wordt vanaf 10.30 uur een interessant programma geboden met gerenommeerde key-note sprekers, kennissessies, beursvloer, product presentaties, Award uitreiking (gesponsord door Mobilexpense) . De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, mede mogelijk gemaakt door Transvision en BCD Travel.

Informatie over de Conference, het programma, de sprekers en de verkiezingen is te vinden op: https://btmclub.nl/btmconference/

Toegang

Kosteloos toegang: Corporate Travel & Mobiliteitsmanagers, inkopers, office managers en managementassistenten , reizen boekende medewerkers van (zaken)reisbureaus, meeting & event managers, Frequente zakenreizigers, HR managers, Business Travel ZRA’s, BTMClub leden inclusief IMA Professional members, sponsoren BTMConference (volgens overeenkomst)

Entree: €95 (excl. btw) Vak bezoekers zoals: Medewerkers van luchtvaartmaatschappijen, hotels, car rental en lease companies, management en sales/marketingmedewerkers van TMC’s, GDS’s, media, etc. (voor zover geen sponsor). €20 korting op de entree als je een betaald abonnement op Luchtvaartnieuws hebt (of afsluit )

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Expo Haarlemmermeer beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Bereikbaarheid (incl OV)

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Per mail: info@btmclub.nl

Telefonisch: 020 3330095

Wat zijn de voorwaarden en is het restitutiebeleid?

Als wordt vastgesteld dat uw gegevens onjuist zijn ingevoerd, waardoor een onjuiste vergoeding is ontstaan,  zal BTMC u het verschil in rekening brengen.

 Annuleringen en No-show: betalende bezoekers

  • Voor annuleringen schriftelijk ontvangen vóór13-03 2022: de vergoeding wordt gerestitueerd minus administratiekosten van EUR 35,00 excl. Btw
  • Voor annuleringen ontvangen op of na 13-03- 2022 en bij no-show: geen restitutie.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

U kunt uw ticket afgedrukt meenemen of tonen op uw mobiele telefoon

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?

Relevante wijzigingen kunt u per mail doorgeven: info@btmclub.nl

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Uw registratie of ticket is in overleg overdraagbaar, mits binnen de voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de organisatie: info@btmclub.nl

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Neem hierover vooraf contact op met de organisatie: info@btmclub.nl

RIVM en Corona paspoort

De richtlijnen van de RIVM worden gevolgd. Dat betekent ook dat het Corona paspoort getoond moet worden indien dit door de Rijksoverheid in maart nog steeds verplicht wordt gesteld.

In de opzet van het evenement in deze grote locatie, wordt rekening gehouden met een veilige afstand tussen bezoekers en deelnemers, worden hygiëne protocollen gevolgd en is er meer dan voldoende ventilatie.