Details
Date:

April 2

Time:

05:00 pm - 09:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-btmclub-spring-gathering-2019-56041444469
Organizer

Business Travel & Mobility Club

Website: https://www.eventbrite.nl/o/business-travel-amp-mobility-club-13579155334
Venue

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein, 3045 AP Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3045 AP

Zet 2 april 2019 in de agenda. Wij zijn dan te gast bij het Worldhotel Wings op Rotterdam-The Hague Airport. Een aansprekende plek met direct uitzicht op de terminal en de runway van de luchthaven van waaruit een groeiend aantal (zaken)reizigers vertrekt. 

Hoe en waar je ook naar toe reist, met de auto, trein of vliegtuig, dichtbij of ver weg, er kunnen situaties voorkomen waarbij de persoonlijke veiligheid in het gedrang kan komen. 

‘Hoe om te gaan met corruptie wanneer jijzelf of jullie reizigers in het buitenland zijn. Hoe te reageren als je wordt overvallen? Hoe zorg je ervoor dat je in penibele omstandigheden de regie kunt houden? Dit en meer wordt tijdens deze bijeenkomst besproken in de workshop: 
Travel Security
 & Safety– Persoonlijke veiligheid tijdens het reizen, gericht op zowel business travel als mobility.

Christiaan Oldenkamp van Expat Preventive zal een interactieve sessie verzorgen met praktische tips, trucs en voorbeelden over hoe de persoonlijke veiligheid van jezelf en jullie zakelijke reizigers te vergroten door hen bewust te maken van deze zaken, als deel van de Duty of Care.


Datum en programma: 
2 april 2019 


17:00 – 17:45 uur – ontvangst
17:45 – 19.00 uur – welkom BTMclub en hotel, workshop 
19.00 – 21:00 uur – Na de workshop is er volop tijd om te netwerken in de Sportsbar waarbij de innerlijke mens niet wordt vergeten, met dank aan Worldhotel Wings. 


Om 20.00 hours is er een rondleiding door het hotel. 


Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmeldingNog niet eerder een BTMClub event bijgewoond en geinteresseerd in wat dit jou kan brengen? Mail ons dan voor een eenmalige introductie uitnodiging.  


LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of  in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.Lokatie details:  Worldhotel Wings,Rotterdam Airportplein 55 3045 AP Rotterdam The Netherlands.  Parkeren in de indoor parkeergarage van het hotel. Schrijf je snel in!
Hartelijke groet en tot ziens op 2 april

Carla van den Berg-Brantjes 
Rob Somsen
Joyce Schriemer 

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws