Details
Date:

September 28

Time:

05:00 pm - 09:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-btmclub-summer-event-2020-87660554077
Organizer

Business Travel & Mobility Club

Website: https://www.eventbrite.nl/o/business-travel-amp-mobility-club-13579155334
Venue

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Meester Jac. Takkade 35, 1432CB Aalsmeer

Aalsmeer, NH, NL, 1432CB

AANGEPAST PROGRAMMA REKENING HOUDEND MET DE ACTUALITEIT EN DE 1,5 METER RICHTLIJN. 


We zijn voor deze  Summer Gathering te gast bij het vorig jaar geopende Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel. Gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos en Schiphol Oost. Een prachtige locatie in het groen en mét de mogelijkheid om de netwerkborrel, bij goed weer, heerlijk in de buitenlucht te laten plaatsvinden. 


Natuurlijk worden de richtlijnen van de RIVM gevolgd. Er is gewerkt aan een protocol om de gezondheid van ons allen te beschermen. I.v.m. de 1,5 meter richtlijn, is het aantal deelnemers aan het plenaire deel gelimiteerd tot 56 personen, verdeeld over 3 zalen. Het programma en de sprekers zijn hierop aangepast. Voor het netwerk deel is meer ruimte beschikbaar. Hiervoor kan apart worden ingeschreven. 


Het thema voor deze bijeenkomst is ‘TRAVELRISK MANAGEMENT’ . De volgende 3 sprekers zullen in iedere zaal hun presentatie op dit thema geven. 


Eric Schouten- CEO Dyami Safe & Secure Travel. : ‘Reis en onderneem veilig in het buitenland’. Heb jij je reisrisico’s in kaart gebracht?
COVID-19 heeft veel bedrijven doen realiseren dat een goede voorbereiding van je internationale activiteiten van groot belang is..Het simpelweg boeken van een vlucht naar een bestemming is niet meer afdoende. Maar met welke risico’s dien je allemaal rekening te houden? Is spionage een realistische dreiging?
Of wat doe je als er op jouw bestemming een terroristische aanslag wordt gepleegd? Hoe maak ik mij weerbaar? Door middel van een aantal concrete voorbeelden neemt Eric je mee door een pallet van dreigingen waar de zakenreiziger mee in aanraking kan komen.


An Gaiser – non-verbaal profiler bij INSA-consultancy.Ook uw gezicht gaat mee op reis” Heb je aan de grens ook het idee dat altijd jij uit de rij wordt gehaald? Ga je op de verkeerde momenten en plekken ook wel eens de confrontatie aan? Heb je het gevoel dat men in andere culturen over jouw persoonlijke grenzen heen gaat? Misschien heeft dat wel te maken met hoe jouw gezicht zich gedraagt. An neemt je mee op reis naar jouw eigen gezicht en doorbreekt in de lezing de mythes over non-verbaal gedrag.Daarnaast laat zij je zien wat je kunt doen om aan de grens en in het buitenland veilig en effectief te communiceren.


‘Hoe zorgen we er voor dat reizigers en expats gezond, veilig en fit blijven?‘ Danny van Altena, Consultant Health & Travel, KLM Health Services, helpt bedrijven bij het invulling geven aan hun Duty of Care op het gebied van reizen en gezondheid, oftewel Travel Risk Management. Iets dat vandaag de dag extra opportuun is. Tips, trics, do’s en do’nts worden gedeeld. 


Programma:


17.00-17.30  ontvangst en registratie 


17.30-19.00  welkom BTMClub en Hotel, keynotes


19.00 -21.30  netwerkborrel met drankjes en walking dinner of buffet, aangeboden door het Renaissance hotel .


Bereikbaarheid en Parkeren:  Er is voldoende parkeergelegenheid bij en rondom het hotel. Kom je met het  OV: dan kun je vanaf Schiphol Centrum de gratis Airport Shuttle nemen die iedere 30 minutes rijdt ( 5pm-9pm iedere 15min)


Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding


LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of  in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws