Sponsor acties BTMC 23-03-2022

 

Win jij een van deze mooie prijzen? 

Als het een beetje meezit, vlieg je straks met de Dreamliner van Air Europa. Deze prachtmachine vliegt begin volgend jaar weer dagelijks op Amsterdam. Bezoek de stand van Air Europa tijdens de BTM Conference op 23 maart 2022 en je maakt kans op maar liefst twee intercontinentale tickets.

Grijp je kans om het innovatieve Novotel Amsterdam Schiphol Airport te leren kennen. Breng een bezoekje aan de stand tijdens de BTM Conference en je maakt kans op twee overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt.

Zin in een paar dagen Parijs en/of Disneyland? Met de Thalys reis je er snel en comfortabel naar toe. Laat je bijpraten door Charlotte Kindt in de stand van Thalys tijdens de BTM Conference en maak kans op 2 tickets van deze gerenommeerde trein maatschappij.

Je kunt ook kans maken op 2 First Class trein tickets met de ICE naar Brussel, Aangeboden door NS International. Laat je visitekaartje achter bij  de stand (NS en Eurostar) en je krijgt bericht als jij de gelukkige bent.

Het Steigenberger Hotel Amsterdam Airport verloot een overnachting voor 2 personen onder de bezoekers aan hun stand op 23 maart 2022.

Wil je komend jaar een uitstapje naar Londen maken, ga dan ook langs bij de Eurostar en wie win jij 2 retourtjes van Amsterdam, Rotterdam of Brussel naar Londen.

 

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws