Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren op 07 december 2020 de vijfde editie van de Business Travel & Mobility Conference . Het evenement vindt plaats in de EXPO Haarlemmermeer(op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol)

WAT IS HET?

De BTMConference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’, ‘Travel Management Company of the Year’, ‘Business Airline of the Year ‘  en ‘Mobility Provider of the Year’. Het thema van deze lustrum editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten, zowel groot als klein,. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

VOOR WIE?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreis professionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 11.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, kennissessies, productpresentaties en netwerkborrel.

AWARD DINER

In de avond wordt tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year’, de ‘Travel Management Company of the Year’, de ‘Business Airline of the Year en ‘Mobility Provider of the Year’ naar huis gaat., in diverse sub-categorieën. Om ca. 23.00 uur wordt de avond afgesloten. 

BTMC special

In de augustus uitgave van Luchtvaartnieuws Magazine is een uitgebreide special over de BTMConference opgenomen. Klik hier voor de blader PDF

 

Terugblik BTMConference 2019 

Hoofdsponsor

Sponsoren & Partners

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws