Business Travel & Mobility Conference

 

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren, op dinsdag 24 september 2019 de vierde editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het evenement vindt plaats in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol). 

 

WAT IS HET?

De BTMConference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’, ‘Travel Management Company of the Year’, ‘Business Airline of the Year ‘ en ‘Mobility Provider of the Year’.

VOOR WIE?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 12.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel.

AWARD DINER

In de avond wordt, tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year’, de ‘Travel Management Company of the Year’, de ‘Business Airline of the Year en ‘Mobility Provider of the Year’ naar huis gaan. Om ca. 22.00 uur wordt de avond afgesloten. Er kan voor de middag- en avondsessie ook apart worden ingeschreven. 

 

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017 

Terugblik BTMConference 2016

Meer halen uit uw bezoek aan de BTMConference? Download dan ook onze speciale conference app.

Hoofd sponsor

Sponsoren & Partners

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws