Business Travel & Mobility Conference

 

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren op 01 maart 2021* de vijfde editie van de Business Travel & Mobility Conference met een aangepast programma i.v.m. Covid-19. Het evenement vindt plaats in de EXPO Haarlemmermeer (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol). 

 

WAT IS HET?

De BTMConference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’.  Het thema van deze lustrum editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten, zowel groot als klein,. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

VOOR WIE?

Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates (van klein tot groot)nuit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 10.30 uur een interessant programma geboden met gerenommeerde key-note sprekers, kennissessies, en beursvloer met productpresentaties.  Door de aangepaste opzet op deze grote locatie, met uitstekende ventilatie, wordt tijdens het evenement steeds rekening gehouden met een veilige afstand tussen bezoekers en deelnemers.  

AWARD UITREIKING en netwerkborrel

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt dit jaar weer de verkiezing plaats van de Corporate Travel Professional of the Year 2020. Aan het einde van de dag wordt bekendgemaakt wie deze titel dit jaar mee naar huis mag nemen. De conference wordt afgesloten met een gezellige netwerk-borrel. 

De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

*I.v.m Covid-19 ontwikkelingen is dit event verplaatst van 7 dec 2020 naar 1 maart 2021. 

Terugblik  BTMConference 2019 

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017 

Terugblik BTMConference 2016

 

Sponsoren & Partners

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws