Business Travel & Mobility Conference

NIET ÉÉN MAAR TWEE KEER BTMCONFERENCE in 2021! 
01-03-21 DIGITAAL en 22-11-21 FYSIEK

Op 01 maart 2021 is de ‘BTMC Digital’ georganiseerd als hybride evenement met livestreaming vanuit en in samenwerking met  Streaming Studio Haarlemmermeer en KLM

Op 22 november 2021 zal de ‘BTMConference 2021’ fysiek en -hopelijk tegen die tijd zonder restricties – plaats vinden in de EXPO Haarlemmermeer.

WAT IS HET?
De BTMConference is een symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’.  Het thema van de virtuele editie op 1 maart was: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten, zowel groot als klein,. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd! Het thema voor de conference op 22 november wordt nog bekendgemaakt. 

VOOR WIE?
Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates (van klein tot groot) vanuit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en  betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie en andere geinteresseerden.

Er wordt in november vanaf 10.30 uur  een interessant programma geboden met diverse key-note sprekers, kennissessies en beursvloer.

AWARD UITREIKING 
De winnaar van de verkiezing  Corporate Travel Professional of the Year wordt aan het einde van de middag bekendgemaakt . De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

Meer informatie volgt binnenkort. 

Terugblik BTMC Digital 01-03-2021  (livestream:programma start v.a 30min) en impressie ‘behind the scene’

Terugblik  BTMConference 2019 

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017 

Terugblik BTMConference 2016

 

Powered by 

Sub-sponsors & Partners

STI
STI
STI

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws