Business Travel & Mobility Conference

Op 23 maart 2022 vindt de ‘BTMConference’ plaats in de EXPO Haarlemmermeer. Een hele dag kennis opdoen en netwerken. Bovendien maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals diverse vlieg- en treintickets en hotelovernachtingen.

Ben je er bij?  

WAT IS HET?
De BTMConference is een symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’.  Het thema van de BTMConference dit jaar is “Back on track?’

Achterliggende gedachte: Zijn we echt ‘back on track?’ De wereld is veranderd door Covid-19. Wat betekent dat concreet voor business travel & mobility?  Gaan er echt dingen in gang gezet worden die voorheen gewenst waren maar voor de pandemie niet van de grond kwamen? Hoe noodzakelijk is reizen nog; wat zijn de alternatieven;  wat was er al gaande in digitale transformatie en hoe is/wordt dat door de pandemie versneld of versterkt?  Is dit een wake-up call voor deze industrie om te veranderen?

Kernwoorden bij dit thema: Omdenken, disruptie, innovatie en duurzaamheid.

VOOR WIE?
Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates (van klein tot groot) vanuit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en  betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie en andere geïnteresseerden.

Er wordt vanaf 10.30 uur  een interessant programma geboden met diverse key-note sprekers, kennissessies en beursvloer.

AWARD UITREIKING 
De winnaar van de verkiezing  Corporate Travel Professional of the Year wordt aan het einde van de middag bekendgemaakt . De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense

NETWERK BORREL

De dag wordt afgesloten met een netwerk borrel, gesponsord door BCD Travel en Transvision

Terugblik BTMC Digital 01-03-2021  (livestream:programma start v.a 30min) en impressie ‘behind the scene’

Terugblik  BTMConference 2019 

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017 

Terugblik BTMConference 2016

 

Powered by 

Sub-sponsors

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws