Presentaties BTMConference 23-03-2022

 

Omdenken in mobiliteit door veranderende behoeften. Caroline Simmerman, Karhoo

Disruption in de zakenreis industrie- Jeroen van Velzen, CEO & Co-founder at Roadmap™, Roadmap-Emburse

De toekomst van het (zakelijk) reizen- door Rogier Lieshout, Independent aviation economist, van 2004 tot 1 jul 2021 hoofd luchtvaart SEO Economisch Onderzoek

Duurzaamheid en de impact op mobiliteit bij PwC – Maarten Dansen, Program manager Operations – Corporate Sustainability

Future vision holografisch vergaderen? – Remco de Kramer, Microsoft

Van Omdenken naar omdoen – Bas Gerressen, directeur KLM Nederland 

Award uitreiking CTP motivaties

sponsor actions & information

 

Air Europa WINACTIE BTMC -Heb je geen bezoek kunnen brengen aan de stand, maar wil je wel meer weten over Air Europa? Neem dan vóór 4 april contact op met Farah Ouass of de salesafdeling en maak alsnog kans op 2 intercontinentale vliegtickets!

JAN Tourism Consultancy WINACTIE Stuur vóór 4 april een email naar sales@jantourism-consultancy.com en maak kans op twee gratis safari in Dubai of een tegoedbon van €50,- in Oman. Tevens wordt er diverse studiereis plekken verloot (waaronder naar Kenia, Marokko, Dubai en meer). Meld je interesse!

Atlantic Joint Business :  Weet jij al wat deze samenwerking inhoudt?

China Airlines: Benieuwd naar de USP’s van de National carrier van Taiwan?

Courtyard by Marriott : Dit hotel behoort tot de Claus Company net als Claus Events en het Element Amsterdam Hotel

Deutsche Hospitality: Weet je dat o.a. het Steigenberger Hotel op Schiphol tot deze groep behoort? WINACTIE : het eerste bedrijf dat een overnachting, meeting of event boekt in een van de  Nederlandse hotels, wint een overnachting voor 2 personen incl ontbijt.Meer info

Dyami Safe Secure Travel MKB: De veiligheid van reizigers en ze goed voorbereid op reis sturen is nu nog meer dan anders een hot topic! Grote organisaties hebben vaak een eigen securityafdeling maar die luxe is in het MKB vaak niet aanwezig. Dyami biedt de oplossing. Zie ook: www.reisvoorbereid.nl

Egencia : Original disrupter, continual innovator, reliable partner!

Etihad Airways – Sustainability Roadmap :  op weg naar NET ZERO emissies in 2050

Conventionbureau Event Park Amsterdam : anders dan de naam doet vermoeden gaat het niet om Amsterdam maar om de Haarlemmermeer te promoten.

Htel – That’s Your Spot : Home away from home voor de expats van jullie bedrijf?

NSI_Business Travel_Introductie:  Comfortabel en duurzaam, de internationale trein wint terrein! Je maakt ook nog kans op 2 First Class trein tickets met de ICE naar Brussel die onder de aanwezige bezoekers worden verloot.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport Grijp je kans om dit innovatieve hotel te leren kennen. Stuur vóór 4 april een mail met je contactgegevens naar Carl Quant en je maakt kans op twee overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt.

Uniglobe Travel :  Zorgeloos op Zakenreis, Uniglobe weet wat er speelt

Powered by Luchtvaartnieuws 


 

Powered by Zakennieuws